Click me!

FB page

Thursday, July 24, 2014

Jom ber" SPShop" | Modal dari serendah RM10, Bukan MLM, Halal Memang Berkesan!

Pada pemikiran kita, mesti susah nak percaya bende2 macam ni kan? modal ciput tapi ganjaran berganda. tu la 1st impression sy dulu. Banyak juga sy cuba nasib, yang  free ade (lihat entry sebelah kanan <<< ), tapi untuk yang berbayar, ini lah dia yang hangat diperkatakan...secara personal, sy telah join yg serendah-rendah nya, RM10. Syaratnya; RAJIN RAJIN RAJIN walaupun goyang kaki pun income masuk ^_^

Ada 3 Pakej :
 Pakej RM10  -- Duit masuk slow
Pakej RM60 -- Duit masuk sederhana
Pakej RM160 -- Duit masuk laju

*credit to rakan2 yang sudah join, sy join yg slow,so mmg slow sgt,nak tunjuk pun segan,pengakuan jujur nih..hehe [susah org nak ngaku jujur sekarang (; ]






Kenapa Mesti Join SPshop?
  • Macam mudah.com.my
  • Modal serendah RM10
  • 2 Jenis Bonus  (Sponser, Matrix, Key In)
  • Sistem adil dan tak menindas. Orang atas dapat, orang bawah dapat.
  • Real bisnes dalam pengiklanan
  • Terbukti berkesan 

Tak kenal,maka tak cinta:


Apa itu SPShops?
SPShops.Com atau SP Club International Sdn diasaskan pada tahun 2008 dan berdaftar dengan ROC di Malaysia dengan nombor pendaftaran 853130-H dan beralamat di No 69 Jalan Cyber 1B/3, Cyber Vally Commercial Centre, Cyberjaya, 43800 Sepang, Selangor.

SPShops diasaskan oleh Encik Adnan Ismail yang juga bertindak sebagai CEO SP Club International. Beliau berpengalan puluhan tahun dalam dunia direct marketing dan juga terbabit dalam membangun software dan backoffice untuk syarikat tertentu malah juga merupakan orang yang bertanggungjawab membangunkan perisian SPShops.
Laman SPShops ini dibina bermula pada tahun 2012 selaras dengan visi beliau untuk memiliki sebuah empayar perniagaan online mirip Mudah.My Ia mengambil masa sekitar dua tahun untuk disiapkan. Namun berbeza dengan Mudah.My En Adnan membangunkan syarikat yang 100% bumiputra ini dan berhasrat untuk berkongsi keuntungan syarikat dengan orang ramai yang menyertai syarikat samada sebagai reseller, merchant atau pelanggan dan membantu perkembangan syarikat ini. Harapan beliau adalah untuk menyaingi Mudah.My secara sihat selain membantu masyarakat .

Modal RM10 sahaja. Dia ada pakej RM10, RM50 dan RM100. Untuk dapat limpahan bonus matriks digalakkan join semua pakej dengan modal RM160.


Tetapi RM10 pun memadai pada peringkat awal ini. Ajak ramai-ramai join. Modal pejam mata pun boleh sertai.


Okay, dah baca dekat atas ni? So macam mana nak join? aku tak macam orang lain, and sy tak paksa pun. Nak boleh, tak nak pun boleh. Senang je! Apa-apa pun, aku lebih suka orang ramai register dulu. Register FREE je, bukannya kena bayar pun.



Register FREE tau! Mcm Sign up FB tu, buat username, password and lain-lain.


Tapi ingat tau, dekat bahagian sponsor tu letak xprezzoo sebab tu username sy.

Sama jugak nanti, korang akan guna username korang untuk jalankan real business ni dan jangan lupe contect sy untuk start (^_^)

Okay next, baca lagi tau! sy copy paste sedikit sebanyak info untuk semua orang baca :)

LEBIH BAIK MENCUBA DAN MATI DARI MATI DAN TIDAK MENCUBA


"Anda semua berpeluang bersama-sama untuk menjana income di dalam bisnes ini.

JOM bersama-sama menjayakan biz iklaneka online ini.. anda akan dibantu sepenuhnya. memang terbaeekkk!!

Bagaimana ianya berfungsi??

 KITA YANG TERAWAL...

Anda patut merasa bangga dan hebatt sebab anda merupakan generasi pertama yang tahu berkaitan dengan biz ini. bukan nak propa atau nak saiko tetapi ianya memang BENAR...

Tiada paksaan untuk sama-sama join biz ini tetapi alangkah indahnya kita dapat bersama-sama menjayakan dan meraih kekayaan di dalam bisnes pengiklanan online ini."


mari kita tengok apa yg menarik kat sini?

Okay, dalam business SPShops ni ada 3 pakej tau! Memang ketiga-tiga pakej ni berbaloi insyaAllah.
Kita kena yakin sebab aku yakin rezeki memang Allah SWT yang bagi. Kita usaha dan cari peluang untuk dapat rezeki lebih.

Dekat bawah ni, ada diterangkan pakej2 yang ada dan pilihan yang korang boleh buat untuk pilih pakej mana yang paling sesuai.

Pilih yang terbaik tau! Jangan menyesal nanti :)

"gambar kat atas nie menunjukkan pelbagai bonus networks yang bakal dinikmati oleh anda jika anda berjaya menaja apa jua jenis pakej yang disediakan oleh spshops.com dan setiap pakej yang diambil oleh pelanggan kita... berpotensi meraih income sehingga 1 juta atau lebih. memang masyukk!!"

"Berdasarkan jadual diatas, walaupun anda join pakej paling rendah iaitu RM10, namun anda juga berpeluang dan berpotensi untuk meraih sehingga 1 juta dengan syarat dapat menaja 12 orang dalam masa 30 hari.

Sekiranya anda gagal dan hanya mampu menaja mak dan ayah jer... so anda masih juga berpotensi untuk raih keuntungan sebanyak RM20,000 (cukup 10 level) .

Dan jika anda gagal / pasif / bosan/ malas nak menaja langsung / memang takder kawan kat dunia ni...anda tetap berpotensi untuk meraih keuntungan sebanyak RM1,000 bila cukup 10 level di bawah anda kerana syarikat mengunakan system matriks."

Ha, so macam mana? Sebab tu sy tak tunggu, sy terus join sebab modal rendah sangat.

Kalau takda orang nk join pun sy tak kisah, sebab sy dah dapat modal balik.

Takda masalah. Just CUBA! AMBIL PELUANG! Kalau orang atas buat kerja, kita pun dapat. Kalau orang bawah buat kerja , kita pun dapat juga. So orang atas dapat, orang bawah dapat. Sama-sama dapat.

*Pengalaman sy dulu, sy mengharapkan upline semata2, memang tak kemana,so walaupun sistem ini goyang kaki pun duit masuk, sy tetap mahu usaha sebab; 1) modal rendah giler 2)income speed mengikut pakej..lagi RAJIN kite promote, lagi LAJU income masuk ^_^

Kerja ni HALAL . Bukan MLM tau ! Dah dikaji selidik. Senang ja kerja ni. InsyaAllah kalau tak faham boleh add FB sy & kami ade Family yang akan guide anda,kami bukan jenis pentingkan diri ok?  

Pape pertanyaan boleh direct contact dengan sy ..
WHATAPPS / MSJ: 017-9807376
 credit: Deq





2 comments:

Mari Menabung